Постови

HSR LIFTING TRETMAN BABOR

Слика
     Idealan lifting tretman lica za sve dame u srednjoj dobi koje žele posebnu negu za svoju kožu.     HSR lifting je luksuzna linija Babor kozmetike, koja ima za cilj da se izbori sa upornim i najvidljivijim znacima starenja. Ovaj tretman čini kožu čvršćom i podiže joj tonus.  Prilikom tretmana uživaćete se u masaži lica, vrata i dekoltea, koja će vas dovesti do potpune relaksacije.     Tretman obuhvata: čišćenje kože, piling, serum, masažu, masku, završnu kremu.

24h HIDRATACIJA THALGO TRETMAN

Слика
Tretman namenjen za sve tipove kože. Vrši potpunu hidrataciju dehidrirane kože i dubinski je obnavlja, čineći kožu mekom i svilenkastom. Koža je revitalizovana, sitne bore su popunjene, a ten blistavo sjajan.                 Tretman obuhvata: umivanje kože, mist, piling, aktivni  koncentrat, masažu, masku, peel off masku, završnu kremu.

TRETMAN LICA - ROSES YOUR DAY ELLA BACHE

Слика
Osobama kojima fali blistavosti u licu sa vidljivim crtama od umora i stresa. Kada je telo napeto a koža oštećena, nedostaje joj sjaj i punoća, na dodir nije mekana i nežna čak može biti i gruba onda je ovo pravi tretman za Vas. Idealna za potpuni preporod lica i tela. Roses your day je umirujuć i hidratantan tretman lica.U sklopu tretmana je masaža, koja će dovesti Vas i Vašu kožu do potpune relaksacije. Tretman obuhvata : čišćenje kože, piling, masku, roza masku, završnu kremu.  

HIGIJENSKI TRETMAN LICA - PURE BABOR

Слика
Čisti i hidrira kožu, pročišćava pore, te poboljšava mikrocirkulaciju… Prilikom ovog dubinskog tretmana odstranjuje se sloj mrtvih ćelija na koži, kao i nečistoća nakupljena u porama. Preporučuje se svim tipovima kože, bez obzira na godine.                 U naredna 24h nakon tretmana, preporuka je da se izbegava šminka, solarijum, treninzi, sunčanje… Poželjna je kućna nega lica. Tretman obuhvata : umivanje kože, piling, parenje vapozonom/termo maska, cedjenje ručno/ultrazvučnom špatulom, dezinfekcija kože darsonvalom, maska, ampula, maska, završna krema.                 

ŠMINKA ZA ZORANU IDJUŠKI

Слика
Šminkanje za mladu somborsku umetnicu, Zoranu Idjuški. U nastavku možete videti nekoliko varijanti šminke za njene nastupe.

SPA MANIKIR U SALONU

Слика
Ruke su izložene pogledima, pa im je s` toga potrebna adekvatna nega kako bi u svakom momentu izgledale savršeno. Pravo rešenje za negu ruku jeste SPA manikir uradjen kvalitetnom kozmetikom i na pravilan način izveden! Ovo je tretman koji na efikasan, brz i uspešan način dubinski hrani kožu i hidrira je, rešava problem sa zanokticama, te koži vraća stari sjaj. Razni štetni uticaji, kao što su voda, hladnoća, hemijska sredstva... čine kožu na rukama grubom, hrapavom, ispucalom...  Tretman SPA manikir započinjemo dezinfekcijom vaših ruku, zatim se ukloni lak sa noktiju (ukoliko ga imate), uklonimo svu nečistoću sredstvom namenjenim za to, a zatim se ruke potapaju u toplu kupku. Preparati koje koristimo su provereno dobrog kvaliteta. Jedan od brendova sa kojim radimo jeste američki brend CND (Creativ nail design), koji je apsolutni lider na tržištu u oblasti profesionalne nege noktiju, ruku i stopala.  Kao što je pomenuto, sledi potapanje ruku u toplu kupku